Creat in data de: 2016-11-11 Distribuie:   

     In data de 11.11.2016 a avut loc la sediul INCDMNR-IMNR din Blvd. Biruintei nr. 102, Pantelimon, jud. Ilfov, Workshopul International „Noi Materiale si Metode pentru Medicina Regenerativa si Ingineria Tesuturilor”, organizat in colaborare cu UMF-Carol Davila si Clusterul RO-HEALTH, in cadrul proiectului national „Nou implant ocular cu biocompatibilitate și viteză de proliferare ridicate”, Acronim ORBIMPLANT.

     Dr. Roxana PITICESCU (Director Stiintific al IMNR), Dr. Sanda BURLACU (IBPC Bucuresti), Dr. Santiago CUESTA (ICCRAM Burgos), Dr. Med. Sinziana GRADINARU (UMF Bucuresti), Dr. Dumitru ULIERU (SITEX 45 SRL Bucuresti) si Dr. Flaviana ROTARU (FMMC Bucuresti) au prezentat comunicari orale pe tematica workshop-ului.

     Au fost vizitate echipamentele de cercetare ale noului Centru de cercetare si studiu pentru intensificarea proceselor metalurgice la presiuni și temperaturi ridicate (HighPTMet) finantat prin Fonduri Structurale.

     De asemenea programul simpozionului a inclus prezentarea imprimantei 3D BIOSCAFFOLDER si o mica demonstratie de depunere 3D a materialelor hibride pentru implant ocular.

 

Pasionat de Cercetare? Angajăm.

Absolvenți în Chimie, Inginerie și tehnologie chimică, Stiința și Ingineria Materialelor, Fizică, Mecanică și mecatronică