Concurs pentru ocuparea unui post de șofer profesionist

Creat in data de: 2019-08-02 Distribuie:   

        Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare cu sediul în B-dul Biruinței nr. 102, Pantelimon, județul Ilfov, având ca obiect principal de activitate desfășurarea de activități de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul metalurgiei metalelor neferoase și rare, organizează, la sediul sau, în data de 03.09.2019 ora 10, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi:

  1. Șofer profesionist pentru Directorul General

      Cerințe minime: vechime cel puțin 3 ani, permis de conducere categoria B, atestat de transport persoane sau atestat de transport persoane in regim de taximetrie, noțiuni de protocol, disponibilitate pentru program prelungit, in funcție de agenda Directorului General.
        Reprezintă un avantaj deținerea unui permis de conducere si pentru alte categorii de autovehicule și cunoașterea unei limbi de circulație internațională, la nivel conversațional.
      Dosarele de participare vor conține obligatoriu: opis documente; cerere de înscriere, CV model Europass, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie, copie carte de identitate, copie diplome, adeverința medicala, cazier judiciar.
       Dosarele se depun la Biroul Resurse Umane al INCDMNR – IMNR pana la data de 31 august 2019, inclusiv.
       Relații suplimentare se pot obține la tel. 021.352.20.48/ 021.352.20.46 – interior 120, Biroul Resurse Umane.

Pasionat de Cercetare? Angajăm.

Absolvenți în Chimie, Inginerie și tehnologie chimică, Stiința și Ingineria Materialelor, Fizică, Mecanică și mecatronică