Concurs pentru ocuparea unui post de doctor sau doctorand

Creat in data de: 2019-08-02 Distribuie:   

      Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare cu sediul în B-dul Biruinței nr. 102, Pantelimon, județul Ilfov, având ca obiect principal de activitate desfășurarea de activități de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul metalurgiei metalelor neferoase și rare, organizează, la sediul sau, în data de 23.08.2019 ora 10, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi:

  1. In cadrul proiectului “Metode Inovative pentru Creşterea Proprietatilor de Stocare a Energiei Termice la Temperaturi Ridicate a Materialelor cu Schimbare de Fază-ENERHIGH1 Doctor sau 1 Doctorand analiza structurala si morfologica prin microscopie electronica- absolvent de fizica, știința materialelor, electronica, electrotehnica, automatica, chimie.

     Dosarele se întocmesc conform regulamentului de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare in INCDMNR-IMNR. Tematica si bibliografia, regulamentul de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare in INCDMNR-IMNR, sunt afișate pe pagina de internet a instituției la adresa www.imnr.ro.
      Dosarele se depun la Biroul Resurse Umane al INCDMNR – IMNR pana la data de 21 august 2019, inclusiv.
      Relații suplimentare se pot obține la tel. 021.352.20.48/ 021.352.20.46 – interior 120, Biroul Resurse Umane.

Pasionat de Cercetare? Angajăm.

Absolvenți în Chimie, Inginerie și tehnologie chimică, Stiința și Ingineria Materialelor, Fizică, Mecanică și mecatronică