Concurs pentru ocuparea postului de șofer profesionist pentru Directorul General

Creat in data de: 2021-01-19 Distribuie:   

A N U N Ţ

     Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare cu sediul în B-dul Biruinței nr. 102, Pantelimon, județul Ilfov, având ca obiect principal de activitate desfășurarea de activități de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul metalurgiei metalelor neferoase și rare, organizează, la sediul sau, în data de 17.02.2021, ora 10.00, concurs pentru ocuparea postului de:

  1. Șofer profesionist pentru Directorul General,
    Cerințe minime: vechime cel puțin 3 ani, permis de conducere categoria B, atestat de transport persoane sau atestat de transport persoane in regim de taximetrie, noțiuni de protocol, disponibilitate pentru program prelungit, in funcție de agenda Directorului General. Daca la momentul înscrierii in concurs, candidatul nu deține niciunul din atestatele menționate, are obligativitatea de a dobândi unul din ele, având la dispoziție 30 de zile de la declararea lui ca admis, in vederea contractării.
    Reprezintă un avantaj deținerea unui permis de conducere si pentru alte categorii de autovehicule si cunoașterea unei limbi de circulație internațională, la nivel conversațional.
    Dosarele de participare vor conține obligatoriu: opis documente; cerere de înscriere, CV model Europass, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie, copie carte de identitate, copie diplome, adeverința medicala, cazier judiciar

Dosarele se depun la Biroul Resurse Umane al INCDMNR IMNR până la data de 16.02.2020, inclusiv.
Relații suplimentare se pot obține la tel. 021.352.20.48/ 021.352.20.46- int. 120, Biroul Resurse Umane

 

Pasionat de Cercetare? Angajăm.

Absolvenți în Chimie, Inginerie și tehnologie chimică, Stiința și Ingineria Materialelor, Fizică, Mecanică și mecatronică