Concurs în data de 10 iunie 2020 pentru ocuparea unor posturi

Creat in data de: 2020-05-12 Distribuie:   

A N U N Ţ

     Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare cu sediul în B-dul Biruinței nr. 102, Pantelimon, județul Ilfov, având ca obiect principal de activitate desfășurarea de activități de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul metalurgiei metalelor neferoase și rare, organizează, la sediul sau, în data de 10.06.2020, ora 10.00, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi:

  1. Tehnician chimist, Cerințe minime: absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat.
  2. Tehnician merceolog, Cerințe minime: absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat, cunoștințe de: Merceologie, Terminologie de specialitate.
  3. Gestionar Cerințele postului: absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat, cunoștințe în domeniu.
  4. Economist Cerințe: absolvent de facultate economica; experiență de minimum 5 ani; cunoștințe bune de management financiar; capacitate de analiza și sinteza; experiența în lucrul pe proiecte cu finanțare externă.
  5. Asistent de cercetare Cerințe specifice: studii de specialitate absolvite cu diploma de licență sau echivalent, în domeniile: fizica, chimie, știința materialelor. Cunoștințe de limba engleza, cel puțin la nivel B1 Constituie un avantaj specializarea în: electrochimie, microscopie electronică.
  6. Cercetător științific Cerințe specifice: studii de specialitate absolvite cu diploma de licență sau echivalent, în domeniile: fizica, chimie, știința materialelor. Cunoștințe de limba engleza, cel puțin la nivel B1 Constituie un avantaj specializarea în: electrochimie, microscopie electronică.

Tematica domeniul Știința și Ingineria Materialelor
Tematica și bibliografie domeniul Fizică
Tematica și bibliografie domeniul Geologie
Bibliografie examen chimie-electrochimie
Bibliografie post de economist
Bibliografie post de gestionar

      Dosarele se întocmesc conform regulamentului de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare in INCDMNR-IMNR. Tematica și bibliografia, regulamentul de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare în INCDMNR-IMNR, sunt afișate pe pagina de internet a instituției la adresa www.imnr.ro.

Dosarele de participare se întocmesc în conformitate cu prevederile conform regulamentului de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare în INCDMNR-IMNR.
Dosarele se depun la Biroul Resurse Umane al INCDMNR IMNR până la data de 5 iunie 2020.
Relații suplimentare se pot obține la tel. 021.352.20.48/ 021.352.20.46- int. 120, Biroul Resurse Umane

 

Pasionat de Cercetare? Angajăm.

Absolvenți în Chimie, Inginerie și tehnologie chimică, Stiința și Ingineria Materialelor, Fizică, Mecanică și mecatronică