Se incarca... Va rugam asteptati!

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Metale Neferoase si Rare - IMNR

Workshop ”Specializare inteligentă și materiale avansate pentru condiții extreme”
  • 2017-09-22 12:12:41

       

       În perioada 20-22 noiembrie 2017 Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare – IMNR organizează în București cel de-al treilea workshop în cadrul proiectului SUPERMAT, implementat prin Programul Orizont 2020.     

      Workshop-ul își propune să sprijine activitatea tinerilor cercetători din domeniul materialelor avansate pentru condiții extreme, promovând totodată Strategia pentru Specializare Inteligentă în domeniul KET în Regiunea București-Ilfov, în sinergie cu Strategia RIS3 pentru Regiuni din Italia, Spania, Franța, Suedia, Marea Britanie și alte regiuni din România.  

     Workshop-ul este organizat în colaborare cu Ministerul Cercetării și Inovării (România) și partenerii proiectului SUPERMAT: Agenția Națională Italiană pentru Noi Tehnologii, Energie și Dezvoltare Economică, ENEA (Italia), Universitatea din Burgos, Centrul Internațional de Excelență în Materii Prime Critice pentru Tehnologii Industriale, ICCRAM (Spania), Comisariatul pentru Energie Atomică și Energie Alternativă, CEA LITEN (Franța), Institutul Regal de Tehnologie KTH (Suedia), Universitatea din Strathclyde, Centrul pentru Producție de Precizie (Marea Britanie), Institutul pentru Chimia Stăriii Solide Bordeaux, ICMCB-CNRS (Franța).

     Detalii suplimentare privind organizarea evenimentului sunt disponibile la adresa de internet: www.imnr.ro/supermat. Persoană de contact: Ioana Vlaicu (email ioana.vlaicu@imnr.ro, tel. 021/3522046, int. 132)