Se incarca... Va rugam asteptati!

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Metale Neferoase si Rare - IMNR

Concurs pentru ocuparea posturilor de ACS si electrician
  • 2017-10-09 11:50:16

„Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare cu sediul în B-dul Biruinței nr. 102, Pantelimon, județul Ilfov organizează concurs în data de 7.11.2017, ora 12.00, pentru ocuparea următoarelor posturi:

  • 2 posturi de ACS, specializarea chimie/inginerie chimica, stagiar, perioada nedeterminata, la Laboratorul Analize Chimice şi Fizice;

Dosarele se întocmesc conform regulamentului de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare in INCDMNR-IMNR

  • un post de electrician, de preferința autorizat ANRE gradul II B.

Dosarele de participare vor conține obligatoriu: opis documente; cerere de înscriere, CV model Europass, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie, copie carte de identitate, copie diplome, adeverința medicala, cazier judiciar.

Obiectul principal de activitate al INCDMNR –IMNR –desfășurarea de activități de cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în domeniul metalurgiei metalelor neferoase și rare.

Dosarele se depun la Biroul Resurse Umane al INCDMNR IMNR in termen de maxim 30 de zile de la publicarea prezentului anunț.

Tematica si bibliografia, regulamentul de angajare a personalului de cercetare-dezvoltare in INCDMNR-IMNR, sunt afișate pe pagina de internet a instituției la adresa www.imnr.ro.

Relații suplimentare se pot obține la tel. 021.352.20.48/ 021.352.20.46- int.120, Biroul Resurse Umane

        Tematica si bibliografia pentru ocupare posturilor de ACS, specializarea chimie/inginerie chimica